h

Politiek Wijkcafé Dukenburg

27 januari 2017

Politiek Wijkcafé Dukenburg

Foto: Matthias van Hunnik

De SP organiseert donderdag 16 feburari haar eerste politiek wijkcafé in Dukenburg. Tijdens deze speciale wijkbijeenkomst gaan enkele politici uit de Nijmeegse politiek met Dukenburgers in gesprek, en kunnen bewoners aangeven wat er in de wijk leeft en wat volgens hen goede ideeën zijn om toe te besluiten in de politiek.

Voorzitter SP-afdeling Nijmegen, Bart Linssen: “Onze partij is zeer gedreven in het aankloppen bij mensen thuis, om te horen wat er speelt. Met een politiek wijkcafé doen wij daar een schepje bovenop. Wij horen graag hoe mensen hun woonomgeving beleven, bent u tevreden of niet? En welke ideeën heeft u voor de wijk? Ook wijkbewoners die al enorm betrokken zijn bij de politiek worden naar creatieve bijdrages gevraagd.”

Qader Shafiq is gevraagd om als Dukenburger dit wijkcafé creatief in te luiden.  Vanuit de SP gaan wethouder Renske Helmer en raadslid en Petra Molenaar met de Dukenburgers in gesprek. Andere genodigden zijn Paul Nunnink, Miel Couvee (mogelijk een partij in oprichting voor Lindenholt en Dukenburg) en Paul Eigenhuijsen (Liberaal Nijmegen). De gastheer van de avond is Cor van Norel, tevens SP-raadslid. Tussendoor is er een vrolijke noot van ROOD, jong in de SP. Zij vragen actief aan bewoners naar hun ideeën voor de wijk.

Het politiek wijkcafé in Dukenburg vindt plaats op donderdag 16 februari 2017 in de kantine van zwembad Dukenburg. Het programma begint om 20:00 uur, inloop is vanaf 19:30 uur. Afsluiting van het programma is om 21:30 uur met een drankje en de mogelijk om met elkaar verder in gesprek te gaan. Toegang is gratis, u bent van harte welkom!

Reactie toevoegen

U bent hier