h

SP Nijmegen kiest nieuw afdelingsbestuur

17 november 2016

SP Nijmegen kiest nieuw afdelingsbestuur

Foto: Matthias van Hunnik / SP Nijmegen

Op de ledenvergadering van 15 november hebben de leden van de afdeling het nieuwe bestuur van de Nijmeegse SP gekozen. Twaalf actieve SP’ers gaan zich het komende jaar inzetten om de afdeling nog beter te maken.

Bart Linssen wordt de nieuwe afdelingsvoorzitter. Bart zit sinds 2015 in het afdelingsbestuur en werkt voor het wetenschappelijk bureau van de SP. Hij neemt het stokje over van Bertil Franken, die het afgelopen jaar voorzitter was. Yurre Wieken, Hans van Hooft, Janne van den Bosch, Erik Claus, Bernadette Kral, Seppe van de Wiel en Marloes Piepers keren ook terug in het bestuur.

Bertil Franken, Tatum Postema, Gino Praat, Will Derks en Paula van Dijnen vertrekken uit het bestuur en maken plaats voor nieuwe actievelingen. Nieuw in het bestuur zijn Co Arts, Albertine de Beer, Thijs Loonstra en Veerle Springintveld. Thijs en Veerle studeren respectievelijk politicologie en psychologie en zijn actief bij ROOD, jong in de SP. Albertine was eerder actief voor de SP in Maastricht. Co woont in het stadsdeel Dukenburg en onder andere actief in de culturele sector.

Bart Linssen over het nieuwe bestuur: “We hebben een mooi team, dat direct aan de slag gaat om de Nijmeegse SP-afdeling nog beter te maken. Ik wil alle vertrekkende bestuursleden van harte bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar, maar ik weet zeker dat ze nog veel in de afdeling blijven doen. Want onze afdeling bestaat natuurlijk uit veel meer mensen dan alleen het bestuur: al onze actieve leden op straat en in de wijken, die folders bezorgen, wijkkramen bemannen of actief zijn in onze kerngroep. We mogen trots zijn op deze grote en enthousiaste club in Nijmegen.”

Reactie toevoegen

U bent hier