h

Nijmegen Oost voor een Nationaal ZorgFonds

12 november 2016

Nijmegen Oost voor een Nationaal ZorgFonds

Foto: SP / SP

Op donderdag 17 november organiseert het Nationaal ZorgFonds een bijeenkomst in de Ark van Oost. De beweging pleit voor één Nationaal Zorgfonds, zonder zorgverzekeraars, zonder eigen risico en met een volwaardig zorgpakket voor iedereen. De afgelopen weken brachten vrijwilligers van het Nationaal ZorgFonds een bezoek aan de wijk, en zijn veel Nijmegenaren aan deur bezocht. Inmiddels zijn er in Nijmegen al meer dan 2500 vrienden van het Nationaal ZorgFonds. Tijdens de bijeenkomst op donderdag 17 november spreken we verder over het initiatief en de groeiende beweging.

 

In Nijmegen is er de afgelopen maanden al veel steun gevraagd voor het Nationaal ZorgFonds. Vrijwilligers verzamelden steun bij mensen aan de deur, brachten kranten rond en waren te vinden in het centrum en winkelcentrum Dukenburg. Volgend weekend loopt er een team mee in het tenue van het Nationaal ZorgFonds tijdens de Zevenheuvelenloop. Op zaterdag 26 november vertrekt er een bus uit Nijmegen naar de landelijke aftrap in Den Haag.

 

Steunt u ons in de strijd voor goede zorg, zonder zorgverzekeraars en zonder eigen risico? Kom donderdag 17 november  naar de informatiebijeenkomst in wijkcentrum de Ark van Oost, Cipresstraat 154 te Nijmegen. De inloop met koffie is vanaf 19:30 uur en de avond begint om 20:00 uur. 

 

Meer informatie op www.nationaalzorgfonds.nl

 

Reactie toevoegen

U bent hier