h

Kom ook naar het Niet In Mijn Naam Festival!

20 september 2016

Kom ook naar het Niet In Mijn Naam Festival!

Foto: ROOD, jong in de SP / ROOD, jong in de SP

Op zaterdag 24 september is het Niet In Mijn Naam Festival. Hier willen wij een vuist maken tegen de macht van de internationale wapenindustrie en de westerse militaire inmenging in het Midden-Oosten. Het belooft een interessante dag te worden vol muziek, kunst, debat, workshops, activisme en meer, met workshops cartoontekenen, spoken word, en knutselen. Verder zijn er optredens van onder andere Jaya the Cat, The Koalaz en Dolltones, en een politiek café met vooraanstaande politici die de Niet In Mijn Naam-beweging ondersteunen.

Het festival is van 14:30 tot 23:00 in Fort Voordorp (Voordopsedijk 28b te Groenekan, in de buurt van Utrecht). Aanmelden kan via www.stopdebommen.nl. De toegang is gratis!

Reactie toevoegen

U bent hier