h

SP: geef Cultuurspinnerij de ruimte!

1 juni 2016

SP: geef Cultuurspinnerij de ruimte!

Foto: Sjoerd Los / Creative Commons

De Cultuurspinnerij moet de komende tien jaar terecht kunnen in het NYMA-kwartier om activiteiten te organiseren. Dat bepleitte SP-gemeenteraadslid Petra Molenaar 27 mei in de gemeenteraad.

Molenaar: “De Cultuurspinnerij zit al jaren in het NYMA-kwartier en levert daar een belangrijke bijdrage aan de locatie en aan Nijmegen als geheel. Zo zijn er theateracts, workshops beeldhouwen, grafisch ontwerp en is er een circus. Om in hun werkruimtes te investeren is het belangrijk dat ze weten waar ze qua huisvesting aan toe zijn. Het lijkt de SP dan ook niet meer dan redelijk om ze zekerheid te geven voor de langere termijn. Zo kunnen we de Cultuurspinnerij voor Nijmegen behouden en ze ruimte geven om zich verder te ontwikkelen.”

Reactie toevoegen

U bent hier