h

Sharon Gesthuizen in Nijmegen

21 september 2015

Sharon Gesthuizen in Nijmegen

Foto: SP

Op vrijdag 2 oktober bezoekt Sharon Gesthuizen Nijmegen. Gesthuizen is een van de kandidaten voor het partijvoorzitterschap, waarover besloten wordt op het landelijke SP-congres van 28 november.

Sharon Gesthuizen, in 1976 geboren in Nijmegen, zit sinds 2006 namens de SP in de Tweede Kamer, waar zij zich bezighoudt met Justitie en Economische Zaken. In 2012 voerde zij met medewerkers van PostNL actie tegen de ontslagen bij het postbedrijf. Nu is zij één van de kandidaten om vertrekkend partijvoorzitter Jan Marijnissen op te volgen. Op 2 oktober hebben Nijmeegse SP’ers de gelegenheid kennis met haar te maken. De deuren zijn vanaf 19:00 geopend; de avond start om 19:30. De locatie is onSPand, het kantoor van SP Nijmegen aan de Molenweg 95.

Ron Meyer, organizer bij de FNV en gemeenteraadslid in Heerlen, is ook kandidaat voor het voorzitterschap. Hij was op 8 september op bezoek in Nijmegen.

Lees hier meer over Sharon Gesthuizen en Ron Meyer:

Reactie toevoegen

U bent hier