h

ROOD: Veel interesse bij HAN-introductiemarkt

29 augustus 2015

ROOD: Veel interesse bij HAN-introductiemarkt

Foto: Yurre Wieken / ROOD Nijmegen

Woensdagochtend 26 augustus stond ROOD Nijmegen op de introductiemarkt van de HAN. Ook hier hebben veel geïnteresseerden zich aangemeld voor de kennismakingsavond van ROOD op 23 september.

Gino Praat, voorzitter van ROOD Nijmegen: “Ook op de HAN horen we veel verontwaardigde verhalen van aankomende eerstejaars die zich genaaid voelen door VVD, PvdA, D66 en GroenLinks nu het leenstelsel is ingevoerd. Studeren wordt een stuk duurder, terwijl het een kwestie zou moeten zijn van talent en niet van de dikte van je portemonnee. Nu het leenstelsel er is moeten we er alles aan doen om het onderwijs nog zo toegankelijk mogelijk kunnen houden. Ook is het hoog tijd om ons onderwijs te democratiseren. Na de acties in het Maagdenhuis komt daar nog veel te weinig van terecht. Ook daar zullen we ons de komende periode voor inzetten.”

Op 23 september organiseert ROOD om 19:30 een kennismakingsavond voor nieuwe leden en geïnteresseerden. Wie na de introductiemarkt interesse heeft gekregen in ROOD en de SP is welkom om gezellig langs te komen!

Reactie toevoegen

U bent hier