h

Wethouder Frings trots op uitreiking “Hart voor de zorg”

15 juni 2015

Wethouder Frings trots op uitreiking “Hart voor de zorg”

Foto: Matthias van Hunnik / SP Nijmegen

Medewerkers van thuiszorginstelling Vérian hebben woensdagavond 10 juni een hart overhandigd aan wethouder Bert Frings onder het motto “Nijmegen heeft hart voor de thuiszorg”. Daarmee bedanken ze Nijmegen voor hun steun en inzet om goede thuiszorg te behouden. Sinds mei vorig jaar bestaat het Nijmeegse college uit SP, GroenLinks, PvdA en De Nijmeegse Fractie, gesteund door de VSP. De partijen hebben afgesproken om, ondanks de forse bezuinigingen van het kabinet, niet te bezuinigen op de thuiszorg. De FNV en de lokale SP steunen de medewerkers inmiddels al een half jaar in hun strijd tegen de salarisverlaging. FNV-bestuurder Corrie van Brenk was er bij aanwezig, en vroeg SP-gemeenteraadslid Cor van Norel en wethouder Frings om de petitie Red de Zorg te tekenen. Wethouder Frings was blij met het “hart voor de zorg”, en nam deze met trots in ontvangst.

Foto: Matthias van Hunnik / SP Nijmegen

Reactie toevoegen

U bent hier