h

Kom ook naar de ROOD-filmavond

8 september 2014

Kom ook naar de ROOD-filmavond

Op donderdag 25 september organiseert ROOD Nijmegen weer een filmavond. Oude en nieuwe leden kunnen dan aanschuiven om samen de film The Ides of March te kijken.

The Ides of March, een politieke thriller van en met George Clooney, gaat over een idealistische jonge campagnemedewerker die zich aansluit bij een charismatische presidentskandidaat. Wanneer de campagne vordert ontdekt hij de duistere kant van de politiek en raakt hij verstrikt in een web van intrige. De film zal aangevuld worden met een informatief praatje. Na de film zal er uiteraard gelegenheid zijn om nog gezellig na te kletsen en iets te drinken.

Lijkt het je leuk om ROOD eens op een laagdrempelige manier te leren kennen? Dan is dit de uitgelezen kans. Wacht dus niet langer en kom dus gezellig langs! Inloop is vanaf 20:00, de film start 20:30.

Meer informatie over de film is hier te vinden.

Reactie toevoegen

U bent hier