h

ROOD op de introductiemarkt

20 augustus 2014

ROOD op de introductiemarkt

Maandagmiddag stonden de SP-jongeren van ROOD weer op de introductiemarkt van de Radboud Universiteit. Ondanks het slechte weer kwamen veel aankomende studenten een kijkje nemen.

ROOD heeft op de introductiemarkt veel geïnteresseerde eerstejaars gesproken. Veel van hen zitten met vragen over de keiharde bezuinigingen die de komende tijd op het hoger onderwijs af komen. In mei sloten VVD, PvdA, D66 en GroenLinks een akkoord over het schuldenstelsel, wat in 2015 in moet gaan. Maar het is nog niet definitief! ROOD-contactpersoon Niels Brugman: "De Tweede en Eerste Kamer moeten nog akkoord gaan, dus er kan nog vanalles gebeuren. De komende tijd zal ROOD dan ook veel op straat en op de campus staan om studenten hiervan bewust te maken. De strijd om de studiefinanciering is nog niet gestreden!"

Reactie toevoegen

U bent hier