h

Onderhandelaars presenteren coalitieakkoord

2 mei 2014

Onderhandelaars presenteren coalitieakkoord

Op dinsdag 6 mei presenteren de coalitiepartijen het coalitieakkoord 2014-2018. Hierin staan de voornemens voor het beleid voor de komende jaren. Het coalitieakkoord wordt gepresenteerd door alle partijen die dit akkoord dragen: SP, GroenLinks, PvdA, De Nijmeegse Fractie en de Verenigde Senioren Partij.

De coalitie heeft er vertrouwen in om met elkaar de ambities ten aanzien van een sociaal, duurzaam en ondernemend Nijmegen waar te maken, samen met de stad en de inwoners. De openbare bijeenkomst is gepland op dinsdag 6 mei om 17.00 uur in de Valkhofzaal in De Lindenberg.

Op donderdag 8 mei vergaderen de Nijmeegse SP-leden over collegedeelname.

Op woensdag 14 mei behandelt de gemeenteraad vanaf 20.00 uur het coalitieakkoord in zijn vergadering. Ook worden de wethouders en enkele nieuwe raadsleden benoemd.

Reactie toevoegen

U bent hier