h

Campagne-avond Europese verkiezingen 22 april

16 april 2014

Campagne-avond Europese verkiezingen 22 april

Na de succesvolle raadsverkiezingen van 19 maart komen er binnenkort weer verkiezingen aan. Op 22 mei mag Nederland opnieuw naar de stembus, ditmaal voor het Europees Parlement. Om ook deze verkiezingen tot een groot succes te maken organiseren we dinsdag 22 april een ledenbijeenkomst waar we onze verkiezingscampagne met u willen bespreken. 

Brussel trekt steeds meer macht naar zich toe en het wordt steeds meer noodzakelijk dit te stoppen of liever nog dit proces om te draaien. Daarom willen we van de Europese verkiezingen een nog groter succes maken zodat ook een sociaal Europa dichterbij komt. 

Op deze avond zal Bart Linssen, medewerker van de SP-fractie in het Europese Parlement, iets vertellen over het belang van deze verkiezingen. Verder zullen we onze campagneplannen uit de doeken doen en onze speerpunten en programmapunten toelichten zodat onze vrijwilligers goed beslagen ten ijs komen. We willen deze avond ook ons campagnemateriaal presenteren en uiteraard is er de mogelijkheid om je voor allerlei verschillende campagneactiviteiten in te schrijven.

De bijeenkomst wordt gehouden op ons partijbureau, Molenweg 95 in Nijmegen, en begint om 20.00 uur. Kom langs en help mee van deze verkiezingscampagne een groot succes te maken! 

Reactie toevoegen

U bent hier