h

Doe mee met de posterwedstrijd!

7 maart 2014

Doe mee met de posterwedstrijd!

Ben jij ook 100% sociaal? Laat dan je raam spreken en doe mee met de posterwedstrijd van de SP Nijmegen. Zo help je ons om 19 maart de grootste partij van Nijmegen te worden. Stuur ons een foto van de SP-poster achter jouw raam en maak kans op een leuke prijs! 

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de verkiezingsavond op 19 maart om 20:30 in het SP-kantoor aan de Molenweg 95. Stuur je inzending per e-mail naar nijmegen@sp.nl of op Twitter via @spnijmegen. 

Nog geen poster?                                                                     Bestel gratis campagnemateriaal via nijmegen@sp.nl. We beschikken over posters op A1, A2 en A3 formaat. Ook ander campagnemateriaal zoals ballonnen, verkiezingsfolders en schuursponsjes zijn uiteraard te bestellen. Vergeet niet je adres te vermelden.  SP-leden hebben een poster ontvangen in het ledenblad Tribune. 

 

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier