h

Definitieve kieslijst SP Nijmegen ingediend

4 februari 2014

Definitieve kieslijst SP Nijmegen ingediend

De SP heeft maandag 3 februari haar definitieve kieslijst voor de gemeenteraads-verkiezingen ingediend. Helaas heeft Danielle Derks, de nummer 6 op de lijst zich op het laatste moment teruggetrokken als kandidaat. Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft ze laten weten niet meer op de kieslijst te kunnen staan.

De eerste 20 kandidaten zijn allemaal een plaats opgeschoven en op plaats 20 is Josette Hermans als extra kandidaat aan de lijst toegevoegd. Lijsttrekker Hans van Hooft is blij met de lijst: “Ik ben ontzettend trots op deze lijst. We zijn er in geslaagd een goede mix te maken van ervaren raadsleden, vernieuwing en verjonging. Daarnaast is het een mooie afspiegeling van de Nijmeegse bevolking. Een lijst met stuk voor stuk goede kandidaten. Zij gaan een sociaal alternatief voor Nijmegen handen en voeten geven.”

Reactie toevoegen

U bent hier