h

Emile Roemer te gast bij nieuwjaarsreceptie SP Nijmegen

28 december 2013

Emile Roemer te gast bij nieuwjaarsreceptie SP Nijmegen

Zondag 12 januari bent u weer van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de SP Nijmegen. Deze keer hebben we een speciale gast om het nieuwe jaar mee in te luiden: partijleider Emile Roemer. 

Samen met Emile blikken we vooruit op een belangrijk jaar voor de SP: zowel de verkiezingen voor de gemeenteraad als het Europees Parlement staan op de agenda. Om al onze leden te bedanken voor hun steun zorgen we dit jaar voor een extra feestelijke bijeenkomst. Graag nodigen we u dan ook uit om mee te komen proosten op een sociaal en strijdbaar 2014. Uiteraard zijn ook niet-leden en geinteresseerden van harte welkom. 

De bijeenkomst wordt gehouden in het afdelingskantoor van de SP aan de Molenweg 95. U bent welkom vanaf 15:00. 

We hopen u allen te zien op 12 januari!

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier