h

21 september: dag van de ommezwaai. (update: bus vanuit Nijmegen is vol)

9 september 2013

21 september: dag van de ommezwaai. (update: bus vanuit Nijmegen is vol)

Tientallen organisaties hebben onder het kopje ‘Stop de bezuinigen’ het initiatief genomen om op 21 september om 13 uur samen te komen op het Beursplein in Amsterdam. Daarmee willen zij laten zien dat het anders kan en anders moet.

Hoop, verandering en optimisme is wat we nodig hebben om een einde te maken aan het cynisme. Ondertussen lijkt het kabinet aan een wanhoopsoffensief begonnen. Het draagvlak voor deze coalitie van PvdA en VVD verdampt als sneeuw voor de zon. En het goede nieuws is: het alternatief krijgt van onderop vorm. Overal in het land komen mensen in beweging. Ze zijn klaar met het negativisme, de platte bezuinigingen en met dit kabinet dat drukker is met zichzelf dan met Nederland.

SP-leider Emile Roemer: ‘Ik ga naar Amsterdam om duidelijk te maken dat we het samen moeten doen, met iedereen die wil investeren in zorg, werk, onderwijs, cultuur en innovatie. Ik nodig je bij deze uit: kom ook naar Amsterdam.’

Dag van de ommezwaai; stop de bezuinigingen!
Waar: Beursplein, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 21 september
Aanvang: 13:00 uur

De bus die vanuit Nijmegen rijdt is inmiddels vol!

Vertrek vanuit het centrum van Nijmegen (waarschijnlijk de Wedren) is om 10:45 uur, we zijn weer terug in Nijmegen tussen 17:00 en 18:00 uur. Een eigen bijdrage van € 5.- wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.

BASTA! Nu de ommezwaai

U bent hier