h

SP op werkbezoek bij Breed

17 april 2013

SP op werkbezoek bij Breed

SP-Tweede Kamerlid Sadet Karabulut brengt vrijdagmorgen om elf uur samen met een delegatie van de Nijmeegse SP een werkbezoek aan sociale werkvoorziening Breed. De SP ontvangt veel klachten van medewerkers over de werksfeer bij Breed en wil graag in gesprek met de medewerkers en staf van het bedrijf.

Breed ondergaat momenteel een reorganisatie waarbij uiteindelijk een groot deel van het personeel buiten de muren van het bedrijf zal worden geplaatst. Op initiatief van raadslid Senay Akdemir sprak de gemeenteraad onlangs over de onrust bij Breed. Ook landelijk is er veel onzekerheid over de toekomst van de SW-bedrijven. Akdemir en de Tweede Kamerfractie van de SP zijn benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen Breed.

U bent hier