h

SP kiest nieuw afdelingsbestuur

13 november 2012

SP kiest nieuw afdelingsbestuur

De leden van de SP-afdeling Nijmegen hebben 12 november een nieuw bestuur gekozen. Op de ledenbijeenkomst werd teruggekeken op een bewogen jaar van actievoeren en campagnevoeren. Met de naderende raadsverkiezingen zijn ook de plannen voor het komende jaar met de leden besproken. De Nijmeegse SP blijft komend jaar het activisme voortzetten en samen met bewoners strijden voor een sociaal alternatief voor Nijmegen.

Tijdens de bijeenkomst nam de afdeling afscheid van Cor van Norel, Michelle Foolen en Thea Verdijk als bestuurslid. Ze werden door de leden bedankt voor hun inspanningen van de afgelopen jaren maar geven alledrie aan actief te blijven binnen de SP. Nieuwkomers in het bestuur zijn Anne Benning, Anand Soni, René van Alphen en Petra Molenaar. Rick Hovens was al een aantal maanden actief binnen het bestuur en is nu ook officieel gekozen als bestuurslid.


Michelle, Cor en Thea worden bedankt voor hun werk als bestuurslid afgelopen jaren.

Het volledige afdelingsbestuur voor het komende jaar bestaat uit: Matthias van Hunnik (voorzitter), Seppe van de Wiel (organisatiesecretaris), René van Alphen, Anne Benning, Will Derks, Petra Molenaar, Marloes Piepers, Hans van Hooft, Rick Hovens, Tatum Postema, Peter Lucassen, Anand Soni en Stijn Vat.
Meer over deze mensen kan je hier lezen. (pdf)

U bent hier