h

Verkiezingscampagne van start: eerste posters geplakt

1 augustus 2012

Verkiezingscampagne van start: eerste posters geplakt

Met nog ruim een maand te gaan tot aan de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september is de SP in Nijmegen de campagne vast begonnen. Vrijwilligers namen de verkiezingsborden onder handen om voorbijgangers te attenderen op de dag waarop Nederland weer naar de stembus mag. Naar goed gebruik was de tomaat van de SP weer het eerste partijlogo op de Nijmeegse verkiezingsborden.

De posters vormen de aftrap van de campagne die de SP de komende maand zal voeren. In de meeste peilingen gaat de partij momenteel aan kop, dus de vrijwilligers van de SP zullen deze zomer alles uit de kast halen om op 12 september de grootste te worden.

Lijsttrekker Emile Roemer zal op 19 augustus de officiele aftrap van de campagne verrichten tijdens de ledendag van de SP in het Openluchtmuseum in Arnhem.

Nederland op een sociale manier uit de crisis? Dat kan alleen met een grote SP. Doe mee en help met de verkiezingscampagne! Meld je aan via nijmegen@sp.nl

U bent hier