h

Oproep: Vrijdag 9 maart actie tegen Wet Werken naar Vermogen bij Stadhuis Nijmegen

8 maart 2012

Oproep: Vrijdag 9 maart actie tegen Wet Werken naar Vermogen bij Stadhuis Nijmegen

Het kabinet wil één regeling in voeren voor mensen met een arbeidshandicap en bijstandgerechtigden: de Wet werken naar vermogen. Dit heeft ingrijpende gevolgen voor Wajongers, uitkeringsgerechtigden en werknemers. De SP en de FNV verzetten zich tegen deze radicale en asociale bezuinigingen van het kabinet. Op vrijdag 9 maart vindt om 10:15u een actie bij het Stadhuis in Nijmegen als onderdeel van estafette actie door verschillende gemeenten in het land. De SP roept u op om deze actie te steunen.

Vervolgens vindt er op 22 maart een landelijke protestdag plaats op het Malieveld in Den Haag. Meer informatie over deze manifestatie vindt u hier.

www.armoedewerktniet.nl

U bent hier