h

14 januari bijeenkomst linkse samenwerking in Nijmegen

5 januari 2012

14 januari bijeenkomst linkse samenwerking in Nijmegen

Wanneer we Nederland socialer willen maken, zullen we dat samen met de PvdA en GL moeten doen. Dus linkse samenwerking is nodig. De volgende stap wordt gezet op zaterdag 14 januari in de Vereeniging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen. Daar zal een gezamenlijk plan gepresenteerd worden dat de gewenste toekomst schetst van werk en sociale zekerheid. De zaal wordt bevolkt door leden van de PvdA, GL en de SP. Er is plaats voor 500 SP-leden.

Ben je SP-lid en wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, meld je dan aan bij nijmegen@sp.nl of bel 024-3229388.

De bijeenkomst wordt van 15:00u tot 17:30u gehouden in de Vereeniging aan het Keizer Karelplein.

De bijeenkomst wordt opgeluisterd met muziek, spannende sprekers en speeches van Emile Roemer, Jolande Sap en mij en met onder andere bijdrages van Pieter Hilhorst, Govert Schilling, Nathalie Baartman en optredens van Jan Rot en Def P met Bl3nder. Je bent van harte welkom!

Leest u onderstaande uitnodiging van partijvoorzitter Jan Marijnissen voor meer informatie:


De samenwerking op links is geen sinecure. Het werken aan die samenwerking is het best te vergelijken met het bouwen van een kathedraal met legosteentjes. We bouwen vrolijk en optimistisch door. Als SP zijn we ons ervan bewust dat samenwerking noodzakelijk is. Willen we ooit een echt en geloofwaardig alternatief vormen voor de rechtse politiek van VVD, CDA en PVV dan is samenwerking een must. Bij verschillende gelegenheden hebben we al samen opgetrokken, recentelijk nog bij de grote manifestatie in de Brabanthallen in Den Bosch. De volgende stap wordt gezet op zaterdag 14 januari in de Vereeniging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen. Daar zal een gezamenlijk plan gepresenteerd worden dat de gewenste toekomst schetst van ‘werk en sociale zekerheid’.

De zaal wordt bevolkt door leden van de PvdA, GL en de SP. Daarom nodig ik jou uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. We kunnen 500 SP’ers herbergen. Ik doe met name een beroep op SP’ers binnen een straal van vijftig kilometer rond Nijmegen om de veertiende januari vrij te houden en naar Nijmegen te komen. Het aanmelden voor deze bijeenkomst loopt via de afdelingsvoorzitters, die vanaf nu leden uit hun afdeling kunnen aanmelden via SPnet.

Jan Marijnissen, voorzitter
.

U bent hier