h

SP Surinamedag met Harry van Bommel

7 november 2011

SP Surinamedag met Harry van Bommel

Zaterdag 26 november vindt in Nijmegen een discussiebijeenkomst over de relatie tussen Nederland en Suriname plaats met SP-Tweede Kamerlid Harry van Bommel en gemeenteraadslid Cor van Norel. De SP wil graag in gesprek met inwoners uit de regio Nijmegen-Arnhem over de relatie Nederland-Suriname maar ook over lokale onderwerpen zoals armoedebestrijding en gezondheidszorg.

De bijeenkomst wordt gehouden aan de Wolfskuilseweg 270 en duurt van 15.00u tot 19.00u. De gasten gaan met elkaar en het publiek in gesprek over thema's als:

• Toescheidingsovereenkomst (visum)
• AOW-gat en armoedebestrijding
• Dure vliegtickets en 100%-controle schiphol

De gastsprekers zijn onder meer Harry van Bommel (SP-Tweede Kamerlid), Mahin Jankie (Vereniging Surinaamse Nederlanders), Robby Makka (Kenniskring Nederland-Suriname) en Cor van Norel (Raadslid SP Nijmegen).

Uiteraard ontbreken surinaamse muziek, hapjes en drankjes niet. De bijeenkomst is gratis en openbaar toegankelijk. Het volledige programma kunt u hier bekijken.

U bent hier