h

Hulpdienst voortaan op donderdag

30 november 2011

Hulpdienst voortaan op donderdag

Het spreekuur van de SP-hulpdienst wordt met ingang van 1 december verplaatst van de woensdag,- naar de donderdagavond. Iedere donderdag kunt u tussen 19:00 en 21:00u voor hulp en advies terecht op het SP-kantoor aan de Molenweg 95.

De hulpdienst biedt gratis advies bij problemen met verhuurder, werkgever of uitkeringsinstantie. Onze Hulpdienst geeft je informatie en advies, wij helpen bij het invullen van (belasting-)formulieren en wijzen je, indien nodig, de weg naar mensen die je verder kunnen helpen. Deze service is gratis en voor iedereen.

Aarzel dus niet als je denkt een helpende hand nodig te hebben. De hulpdienst heeft spreekuur op elke donderdagavond tussen 19:00u en 21:00u. Buiten deze tijden kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

SP Hulpdienst
Molenweg 95
6543 VA Nijmegen

tel. 024-3229388
hulpdienstnijmegen@gmail.com

U bent hier