h

14 november thema-avond over zorg

3 november 2011

14 november thema-avond over zorg

De afgelopen maanden zijn de bezuinigingen op de zorg veel in het nieuws geweest, maar wat gaat er nu precies gebeuren? En wat vindt de SP daar van? Om een antwoord te krijgen op die vragen organiseert de SP-afdeling Nijmegen op maandag 14 november een thema-avond over de zorg. SP Tweede Kamerlid Renske Leijten (foto) zal vertellen wat de bezuinigingsplannen van het kabinet inhouden en wat voor alternatieven de SP daar tegenover stelt.

De bezuinigingen op de zorg komen helaas niet alleen vanuit dit kabinet. Ook de gemeentes gaan hard bezuinigingen en ook in Nijmegen zullen er klappen gaan vallen bij de WMO. SP-gemeenteraadslid Cor van Norel zal op de thema-avond komen vertellen wat er allemaal staat te gebeuren in Nijmegen en wat de SP hier van vindt.

Maandag 14 november zijn alle SP-leden van harte welkom om 20.00 uur 's avonds op het SP-pand aan de Molenweg 95 te Nijmegen.

U bent hier