h

Emile Roemer 14 oktober te gast in nieuwscafé

9 oktober 2011

Emile Roemer 14 oktober te gast in nieuwscafé

SP-leider Emile Roemer is vrijdagmiddag as. te gast in het Nieuwscafé van de Gelderlander in Villa LUX. Gelderlander-redacteur Rob Jaspers interviewt Roemer over zijn snel toenemende populariteit en het antwoord van de SP op de economische crisis. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Roemer werd in 2010 gekozen tot aanvoerder van de SP-fractie in de Tweede Kamer en is sindsdien uitgegroeid tot de oppositieleider in Den Haag. Roemer is van huis uit onderwijzer en maakt sinds 2006 deel uit van de Tweede Kamerfractie van de SP. Daarvoor was hij wethouder en gemeenteraadslid in de gemeente Boxmeer.

Het afgelopen jaar bleek uit verschillende polls dat de SP-leider door de bevolking als de beste en betrouwbaarste politicus van het land wordt gezien.

Naast Roemer zijn ook neuroloog Bas Bloemen, hoogleraar Nijmeegse stadsgeschiedenis Dolly Verhoeven en columnist Vincent Cantrijn te gast in het Nieuwscafé dat de Gelderlander in samenwerking met het ROC organiseert.

Het Nieuwscafé duurt van 17.00u tot 18.00u en wordt gehouden in Villa Lux, Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen.

Inloop vanaf 16.30u.

U bent hier