h

Rood zegt: doe effe sociaal!

12 september 2011

Rood zegt: doe effe sociaal!

De SP-jongeren van ROOD zijn gestart met de campagne 'Doe effe sociaal'. De campagne is het antwoord van ROOD op het asociale beleid van het kabinet Rutte I. De maatregelen van het kabinet maken de tegenstellingen in Nederland alleen maar groter. Ook jongeren moeten het ontgelden. Studeren dreigt onbetaalbaar te worden, jongeren met een handicap worden de armoede in gestort en gedoogpartner Wilders krijgt alle ruimte om moslims te discrimineren. ROOD wil jongeren laten weten dat het ook anders kan en lanceert daarom de campagne 'Doe effe Sociaal!'.

ROOD maakte een plakronde door Nijmegen en nu prijken op verschillende borden en plakzuilen de posters met teksten als: 'Wie rijk is mag slim zijn?' en 'Stelen van de armen? Doe effe sociaal!' De campagne richt zich tegen armoede, oorlog, tweedeling en racisme. Doe ook sociaal en steun de campagne op de speciale website

U bent hier