h

Zomercolumn Jola van Dijk over bezuinigingen gesubsidieerde arbeid

7 augustus 2011

Zomercolumn Jola van Dijk over bezuinigingen gesubsidieerde arbeid

SP-gemeenteraadslid Jola van Dijk was deze week te zien op de lokale tv-zender Nijmegen1, waar zij te gast was als één van de zomercolumnisten. Van Dijk sprak in haar column over de desastreuze gevolgen die de bezuinigingen op de gesubsidieerde arbeid voor de stad hebben. De bezuiniging kent alleen maar verliezers; honderden mensen raken hun baan kwijt en tal van belangrijke en laagdrempelige voorzieningen dreigen hierdoor hun deuren te moeten sluiten. In 3 minuten legt van Dijk uit wat de gevolgen voor Nijmegen zijn en waarom de ontslagen in de gesubsidieerde arbeid dom, onnodig en kortzichtig zijn.

Zomercolumn Jola van Dijk 05-08-2011 door nijmegen1

U bent hier