h

Thema-avond 4 juli: ‘Hoe nu verder met Griekenland? ‘

28 juni 2011

Thema-avond 4 juli: ‘Hoe nu verder met Griekenland? ‘

Op maandag 4 juli bent u van harte welkom bij een themabijeenkomst van de SP Nijmegen over de financiële problematiek in Griekenland. Het land kampt met een torenhoge staatsschuld en ziet haar economie razendsnel ineenstorten. De eurolanden en het IMF stellen noodplannen op om de Grieken met een investering van 100 miljard te hulp te schieten. Maar helpen we Griekenland daarmee op de been? En wat betekent de Griekse crisis voor de toekomst van de euro? Deze vragen leggen we voor aan Hans van Heijningen, algemeen secretaris van de SP.

Van Heijningen bezocht onlangs samen met SP-kamerleden Emile Roemer en Ewout Irrgang het noodlijdende land om met eigen ogen te aanschouwen hoe de economische malaise uitpakt voor de Griekse bevolking. Welke oplossingen stelt de SP voor?

U bent van harte uitgenodigd om deze thema-avond bij te wonen. De locatie is het SP-pand aan de Molenweg 95. De avond begint om 20.00u

U bent hier