h

Thema-avond 12 mei: Hoe houden we Nijmegen sociaal?

22 april 2011

Thema-avond 12 mei: Hoe houden we Nijmegen sociaal?

De SP Nijmegen nodigt u uit voor de thema-avond "Hoe houden we Nijmegen sociaal?". Op deze avond bespreken we de gevolgen van de grove bezuinigingen waarmee het kabinet Rutte onze stad confronteert. Het stadsbestuur van GroenLinks, PvdA en D66 legt de rekening van de crisis neer bij mensen in de gesubsidieerde arbeid en de WMO en geeft ondertussen de grootste bedrijven in de stad miljoenen belastingverlaging. Dat móet socialer kunnen. Welke alternatieven biedt de SP en hoe dragen we die uit? Hoe kan de SP er in Nijmegen voor zorgen dat mensen die het moeilijk hebben niet nog meer in de kou komen te staan?

Dit zijn slechts enkele vragen die op deze avond aan de orde komen. We zijn zeer benieuwd naar uw mening en nodigen u van harte uit om deze te delen met onze gemeenteraadsleden en alle andere aanwezigen. De avond is toegankelijk voor alle SP-leden, introducees en geïnteresseerden.

De avond wordt donderdag 12 mei gehouden in het SP-pand aan de Molenweg 95. De aanvangstijd is 20.00u. De koffie staat vanaf 19.30u klaar!

U bent hier