h

Ga mee met de bus naar manifestatie Armoede Werkt Niet

23 november 2010

Ga mee met de bus naar manifestatie Armoede Werkt Niet

Zaterdag 27 november is er een protestactie in de Brabanthallen in Den Bosch. De nieuwe regering van Mark Rutte wil mensen met een arbeidsbeperking geld laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening dreigen te verdwijnen. Die plannen moeten stoppen. Kom naar Den Bosch om samen een vuist te maken tegen de asociale bezuiniging op mensen met een arbeidsbeperking! Ook vanuit Nijmegen rijdt een bus naar Den Bosch.

Laat mensen met een arbeidsbeperking niet de rekening van de crisis betalen. Armoede werkt niet!

De SP wil juist goede opleidingen, goede begeleiding, echte banen en een fatsoenlijk inkomen voor mensen met een arbeidsbeperking. Dat wordt door het nieuwe kabinet te grabbel gegooid. Korting op het inkomen en schrappen van banen in de sociale werkvoorziening (Wajong, WSW, Bijstands-uitkering) zal hen veroordelen tot een leven in armoede.

Laat uw stem horen! Kom demonstreren!

Wat: Actie om te protesteren tegen de forse bezuinigingen op mensen met een arbeidsbeperking.

Wanneer: zaterdag 27 november 2010 van 11:00 - 14:00.

Waar: Brabanthallen in Den Bosch

Wie: Emile Roemer (fractieleider SP), Job Cohen (fractieleider PvdA), Spic 'n Span (swingband SP), Bl3nder (met Def P.), Harry Slinger (van Drukwerk). Verder: Muziek, gezelligheid, activiteiten voor kinderen.

Vervoer: SP Nijmegen laat een bus rijden voor iedereen die mee wil demonstreren. De bus vertrekt stipt om 9:30 vanaf de Nassau-singel (nabij de schouwburg) in Nijmegen (locatie volgt zo snel mogelijk). Laat het ons weten als je mee wil via 06 45225791 of nijmegen@sp.nl.

Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de bus vanuit Nijmegen.

Kijk voor meer informatie op www.armoedewerktniet.nl

U bent hier