h

Nieuw afdelingsbestuur gekozen

24 september 2010

Nieuw afdelingsbestuur gekozen

Donderdagavond 23 september heeft de SP afdeling Nijmegen een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Tijdens de drukbezochte ledenvergadering werd er even teruggekeken op het afgelopen verkiezingsjaar. Daarnaast werd er volop gediscussieerd over de plannen voor het komende jaar.

Met een bestuur van twaalf sterk heeft afdelingsvoorzitter Matthias van Hunnik zin om aan de slag te gaan: "We hebben natuurlijk wat terug te winnen in Nijmegen als we naar de afgelopen verkiezingen kijken. We gaan dan ook weer volop aan de slag in de wijken en de hele stad om te laten zien hoe het volgens de SP beter kan in Nijmegen. Dat zijn we ook al met onze actie Red het Bos en onze acties rondom de ov-chipkaart."

Ook de leden deden nog een flinke duit in het zakje met goede suggesties bij het jaarplan. Van Hunnik: "Uit de reacties van de leden was te merken dat iedereen zich wil inzetten de verrechtsing een halt toe te roepen. We moeten nog meer ons geluid laten horen dat het menselijker en socialer kan. Met zulke actieve leden en een goed team van nieuwe bestuursleden heb ik daar alle vertrouwen in. Nijmegen zal de komende tijd nog veel van ons horen en zien! "

Het bestuur nam tevens afscheid van Sjoerd de Jong als bestuurslid. Sjoerd was afgelopen jaren lid van het bestuur en was daarin onder andere voorzitter. Sjoerd heeft ook jarenlang de hulpdienst van de SP bemand.

De samenstelling van het nieuwe bestuur

U bent hier