h

STUFI-Dieven overvallen de Radboud Universiteit!

30 mei 2010

STUFI-Dieven overvallen de Radboud Universiteit!

Alexander P, Job C, Femke H en Mark R zijn beruchte STUFI-dieven. Vrijdag waren ze op de Radboud Universiteit om studenten hun Beurs te stelen. Tijdens de overval bleek dat studenten hun beurs niet graag inleveren! ROOD Nijmegen roept studenten die hun beurs graag willen behouden op daar zelf voor te zorgen: Stem 9 juni SP!

ROOD Nijmegen voert actie voor behoud van de basisbeurs. Eerder was er een grote demonstratie in amsterdam waar ROOD bij aanwezig was en in verschillende steden werd met de stufi-dieven een 'overval' gedaan en flyers uitgedeeld. ROOD ging langs in collegezalen, het CC-terras en de refter. Lees meer op de website van ROOD Nijmegen...

Nijmegen1 TV was ook aanwezig bij de actie, bekijk de reportage hieronder vanaf 0:48. (Kijk ook even aan het einde rond 00:15:50 hoe stufi-dief Job Cohen de weersvoorspelling voor Nijmegen geeft. Iets met een draaiende windrichting...)

rood.nijmegen.sp.nl
http://www.stufimoetblijven.nl/

U bent hier