h

SP-krant in heel Nijmegen op de deurmat

17 januari 2010

SP-krant in heel Nijmegen op de deurmat

Vrijwilligers van de SP hebben de afgelopen weken in heel Nijmegen de jaarkrant van de Nijmeegse SP verspreid. Alle zeventigduizend huishoudens in Nijmegen ontvingen een exemplaar op de mat.

Vandaag bezorgde een grote groep SP-leden ook de laatste kranten bij verscheidene wijken in de bus. In de jaarkrant informeert de SP de Nijmeegse bevolking over haar activiteiten, standpunten en belangrijk politiek nieuws van binnen én buiten de gemeenteraad. Heeft u de krant gemist? Leest u hier op uw gemak nog eens over de Nijmeegse bibliotheekfilialen, extra geld voor minima, groen- & jongerenvoorzieningen in de wijken, gratis openbaar vervoer voor ouderen, NEC in de Goffert en nog veel meer!

U bent hier