h

SP-team voorin bij Zevenheuvelenloop

17 november 2009

SP-team voorin bij Zevenheuvelenloop

Afgelopen zondag hebben hardlopers van de SP een prima prestatie neergezet bij hun deelname aan de Zevenheuvelenloop.

De jaarlijkse hardloopwedstrijd tussen Nijmegen en Groesbeek trok ook dit jaar weer tienduizenden deelnemers die de vijftien uitdagende kilometers aandurfden. In herfstige omstandigheden snelden de SP-ers over het pittige parcours naar een zeer verdienstelijke 43e plaats bij de bedrijvenloop. Er verschenen bijna achthonderd teams aan de start, van de deelnemende politieke partijen was de SP verreweg het snelst. Op de Vlierenberg, het zwaarste punt in de wedstrijd, werd een speciaal steunpunt ingericht om alle lopers aan te moedigen en te voorzien van een verfrissing.

Eerder op de dag deelden SP-leden flyers uit tegen de verhoging van de AOWleeftijd aan de deelnemers die arriveerden op het Centraal Station. De boodschap was duidelijk: ‘Doorlopen tot 67 jaar? Geen probleem! Doorwerken wel! De SP wenst de lopers de lopers veel succes’

In het SPshirt namen deel:
Seppe van de Wiel, Thomas Peters, Sjoerd de Jong, Eefje Peters, Harry Weggemans, Josette Hermans, Hans de Waal, Hanneke ten Cate en Stijn Vat.
Wil je volgend jaar ook meelopen voor de SP? Meld je dan even op nijmegen@sp.nl

Alle deelnemers gefeliciteerd met jullie prestatie!

U bent hier