h

Gezocht: Zevenheuvelenlopers

6 september 2009

Gezocht: Zevenheuvelenlopers

Het is algemeen bekend dat de SP de sociaalste partij van Nederland is. Wat velen echter nog niet weten is dat de SP ook nog eens de sportiefste partij is. Om dat te bewijzen doet een team hardlopers namens de SP mee aan één van de grootste en mooiste sportevenementen van Nederland: De Zevenheuvelenloop.

Op zondag 15 november trekt een groep sportieve SP-leden de loopschoenen aan voor 15 inspannende kilometers rondom Nijmegen. Jong en oud, laagvlieger of trimmer, iedereen is welkom om zich hier bij aan te sluiten.
Voelt u zich uitgedaagd? Meld u dan snel aan via nijmegen@sp.nl of bel Stijn Vat (06-55689405) voor meer informatie. Deelname is gratis, u ontvangt bovendien een complete hardloopoutfit van de SP.

www.zevenheuvelenloop.nl

U bent hier