h

ROOD helpt beginnende studenten weer onder dak

12 juli 2009

ROOD helpt beginnende studenten weer onder dak

Het is inmiddels een goede traditie aan het worden dat ROOD, jong in de SP, eerstejaars studenten in Nijmegen gratis overnachtingen aanbiedt tijdens de introductie.

Ook dit jaar zijn nieuwe Nijmegenaren weer van harte welkom. Waarom? Om de nog steeds aanwezige woningnood op een praktische manier aan de kaak te stellen en als protest tegen de woekerprijzen die veel verhuurders hanteren. Daarnaast helpt ROOD de beginnende studenten natuurlijk graag op weg in hun nieuwe stad.

Het pand van de SP aan de Molenweg 95 wordt van 16 tot en met 24 augustus beschikbaar gesteld. Dus ben jij nog op zoek naar een slaapplek tijdens de intro of ken je iemand die nog geen onderdak heeft? Meld je dan snel aan via roodnijmegen@sp.nl of bel 06-22835732

U bent hier