h

Debat: Iran, wat bezielt je?

29 juni 2009

Debat: Iran, wat bezielt je?

Vrijdag 3 juli praten Kamerlid Harry van Bommel en de uit Iran afkomstige Behnam Taebi in het Kolpinghuis over de situatie in Iran. De demonstraties in Iran hebben veel mensen de afgelopen tijd bezig gehouden. Het beeld dat er heerst over Iran is gewijzigd. Het zijn niet meer brave Moslims die achter hun regime aanlopen, het zijn mensen die ook durven op te staan tegen hun leiders.

In de media krijg je vaak korte snelle stukjes te zien. Dit gesprek tussen twee deskundigen op het gebied van Iran en buitenlands beleid bieden dieper inzicht in de situatie en het perspectief om daar zelf iets mee te doen.

Tweede Kamerlid Harry van Bommel is woordvoerder internationaal beleid voor de SP. Behnam Taebi werkt voor de TU in Delft en was onder andere oprichter van het comite 'geen oorlog tegen Iran'.

De avond wordt georganiseerd door de SP. Om de kosten te dekken wordt een (vrijwillige) bijdrage gevraagd van 2 euro per persoon.

Zaal open: 19:30 uur, start 20:00 uur, einde 22:00 uur.

Het Kolpinghuis is aan de Smetiusstraat 1, 6511 ER Nijmegen.

U bent hier