h

Infoavond Europese verkiezingen donderdag 14 mei

11 mei 2009

Infoavond Europese verkiezingen donderdag 14 mei

Er komen weer verkiezingen aan…Op 4 juni mag Nederland naar de stembus om te bepalen wie er zitting gaan nemen in het Europees Parlement. Wat de SP betreft is de samenwerking op Europees niveau doorgeschoten en moet ‘Brussel’ een stuk democratischer en socialer worden. Een stem op de SP is dan ook een stem voor links beleid en minder Brussel.

Zoals bij alle verkiezingen voert de SP ook nu weer volop campagne. Donderdag 14 mei organiseert de SP in Nijmegen een bijeenkomst over de verkiezingen en de bijbehorende campagne. We gaan het hebben over onze standpunten, onze kandidaten en natuurlijk ook over de wijze waarop ú kunt bijdragen aan een socialer Europa.
De campagne is al bezig
De SP is aanwezig in de stad, bezorgt folders huis-aan-huis en beplakt de verkiezingsborden. Meehelpen? Kom naar de campagnebijeenkomst! Bent u verhinderd maar wilt u wel uw steentje bijdragen? Meldt u op nijmegen@sp.nl of bel Stijn Vat (06-55689405)
Lekker blijven plakken!
Aanvang: Donderdag 14 mei om 20.00u
Locatie: SP-pand (Molenweg 95 Nijmegen)

Verkiezingsprogramma SP
Kandidatenlijst SP

U bent hier