h

Uit Beuningen: bewoners Beuningse Plas bieden wethouder een kerstpakket aan

17 december 2008

Uit Beuningen: bewoners Beuningse Plas bieden wethouder een kerstpakket aan

Vrijdagmiddag 12 december heeft SP Beuningen op het gemeentehuis een geslaagde ‘ludieke' actie gevoerd samen met bewoners van de Beuningse Plas. Wethouder Houben werd een ‘Kerstpakket' aangeboden met als inhoud o.a. een flesje ‘Beujolais' gevuld met Beunings slootwater, omdat we het wachten ‘beu' zijn totdat hij zijn toezeggingen nakomt.


Al 7 maanden vraagt de SP aandacht voor de problemen in de Beuningse plas maar van de lange lijst problemen zoals het ontbreken van stoepen en groenvoorzieningen zijn er tot nu toe slechts een handvol opgelost. Bovendien verloopt de communicatie met de gemeente stroef.

De actie had ook meteen resultaat: wethouder Houben zal op maandagochtend 5 januari 2009 een bezoek brengen aan de wijk hij zal binnen een week zijn handtekening zetten onder een verslag waar de bewoners al meer dan drie maanden op wachten.WebTV en De Gelderlander hebben verslag gedaan van de actie

(foto's: Ina Stolp)

SP Beuningen

U bent hier