h

Jan Marijnissen op bezoek in Wijchen

10 april 2008

Jan Marijnissen op bezoek in Wijchen

Jan Marijnissen brengt op zondagmiddag 27 april een bezoek aan theater ’t Mozaïek in Wijchen. Van 15.00 uur tot 17.00 uur gaat hij in gesprek met Wijchenaren en zal hij spreken over actuele politieke zaken.

Jan MarijnissenTijdens deze middag is er een toespraak van Jan Marijnissen over de politieke actualiteit, kunnen aanwezigen kennis maken met de kartrekkers van de SP in Wijchen en krijgt iedereen de kans om een vraag te stellen aan Jan Marijnissen. Voor de broodnodige ontspanning is er voorafgaand aan het programma, in de pauze en na afloop live muziek door muzikant Paul de Graaf.

Om 14.30 uur gaat de zaal open, het programma begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Locatie van deze middag is theater ’t Mozaïek gelegen aan de Oosterweg 179 in Wijchen. De entree is gratis.

Ter promotie zal de SP in Wijchen vanaf zaterdag 12 april kaarten verspreiden. Mensen worden daarmee uitgenodigd om aanwezig te zijn op 27 april, maar kunnen ook hun vraag aan Jan Marijnissen insturen en zich opgeven voor een herinneringsbericht. Wilt u ook een vraag stellen aan Jan Marijnissen? Klik hier of bel naar de SP in Wijchen op 024-8485116.

Stel Jan Marijnissen een vraag

U bent hier