h

Spelen 2008 Walibi World

19 maart 2008

Spelen 2008 Walibi World

Met de geweldige ledendagen in Burgers Zoo en Het land van Ooit nog in het achterhoofd, gaan we weer een stap verder. In één van de grootste pretparken van Nederland – Walibi World - nodigen we alle SP'ers, hun familie en bekenden uit om op zondag 18 mei samen met ons 'SPELEN 08' mee te maken. Bestel dus snel kaarten want vol = vol!

Of je nu jong of oud bent, je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag in de meer dan 40 attracties van Walibi. De waaghalzen stappen natuurlijk in één van de snelle achtbanen, de allerjongsten kunnen zich een hele dag uitleven in Walibi Land, en voor ouderen is er theater, cabaret, debat & speeddaten met politici.

Vanuit Nijmegen vertrekt er een bus vanaf het Centraal Station naar de Spelen in Walibi Flevo. De bus vertrekt rond 8.30 uur en gaat terug richting Nijmegen omstreeks 18.00 uur. De buskaarten a 5 euro kunt u bij de afdeling bestellen (via mail of bel 024 3229388).

Uw entreekaart (dus niet de buskaart) kunt u bestellen via de ledenwebsite spnet.nl. U heeft hiervoor uw lidnummer en postcode nodig, het lidnummer staat op uw ledenpas. De afdeling Nijmegen heeft ook kaarten voor de verkoop.

U bent hier