h

Nijmeegse bussen naar Het Land van Ooit

6 februari 2007

Nijmeegse bussen naar Het Land van Ooit

Op zondag 25 februari organiseert de SP de feestelijke bijeenkomst ‘De SP in alle Staten’ in Het Land van Ooit in Drunen. Deze dag staat geheel in het teken van de Provinciale Staten verkiezingen op 7 maart. Vanuit Nijmegen organiseert de lokale SP bussen voor iedereen die graag mee wil, en is er een kaartverkoop met een korting bij afname van meer dan vier kaarten.


Om 11:30 uur opent Het Land van Ooit haar grenzen en om 12:30 uur start een aantrekkelijk programma met o.a. Sjaak Bral, debatten, speed daten met de provinciale lijsttrekkers, de band Zuco 103, een toespraak van Jan Marijnissen, enz. Ook wordt er een wedstrijd gehouden tussen de verschillende provincies met naast voetbal en touwtrekken ook de onderdelen ‘dichters’, ‘presenteer jouw provincie’ en ‘wie maakt het mooiste verkiezingsbord?’. ROOD organiseert een eigen programma voor jongeren. Het dagprogramma duurt tot 17.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen bij de Nijmeegse SP afdeling. Volwassenen betalen € 5 en kinderen tot 16 jaar € 2,50 voor een toegangskaartje. Vanuit Nijmegen wordt busvervoer geregeld. Voor volwassenen is een busretourtje € 5 en voor kinderen tot 16 jaar is dat € 2,50. De bussen vertrekken zondag 25 februari om 11.00 uur vanaf de busopstapplaats aan de van Diemerbroeckstraat, vlakbij het Centraal Station in Nijmegen. Om 17.30 uur vertrekken we dan weer vanuit Drunen.

Als u kaarten wilt bestellen voor Land van Ooit en/of bus, doe dit dan zo snel mogelijk. Stuur hiervoor een mailtje naar nijmegen@sp.nl of bel naar 024-3229388. Bij afname van meerdere kaarten krijgt u korting. Het is 5 halen
4 betalen, dus als u 4 kaartjes afneemt voor Het Land van Ooit krijgt u het 5e kaartje gratis, dit geldt ook zo voor de buskaartjes, 5 halen is maar 4 betalen.
Entreekaarten en kaarten voor de bus zijn verkrijgbaar bij de SP Nijmegen.

Meer informatie over het Land van Ooit is te vinden op hun website ooit.nl

U bent hier