h

Al knotsgekke inzendingen binnen maar meedoen kan nog steeds: de SP affichewedstrijd !

13 november 2006

Al knotsgekke inzendingen binnen maar meedoen kan nog steeds: de SP affichewedstrijd !

Het kan de SP-ers kennelijk niet gek genoeg. Begon de affichewedstrijd waarbij deelnemers kans maken op een tomatenpakket of een avondje uit eten, nog met bescheiden affiches voor de raam, inmiddels lijkt het hek van de dam. Hele woonhuizen worden aangekleed met SP materialen en de vlag gaat zelfs uit.

SP-voorzitter Marloes Piepers is blij met het enthousiasme: "Je merkt het ook op straat, de SP leeft. Geweldig dat mensen laten zien dat ze achter de partij staan door soms zelfs hun hele huis vol te hangen. Er zitten ook heel creatieve inzendingen tussen zoals he raam met SP-sponsjes, de zelfgemaakte Jan Marijnissen-vlag, een zijspan met SP affiches en de uitgeknipte tomaat voor het raam van een flat. Maar we zijn ook heel blij met elk simpel affiche dat iemand voor de raam hangt. Iedereen die een affiche ophangt laat zien dat een socialer en menselijker Nederland mogelijk is."

Er kan nog tot 22 november, de dag van de verkiezingen, meegedaan worden met de wedstrijd.

De inzendingen tot dusver

U bent hier