h

Alternatieve troonrede met koningin Laura van Galgenveld tot Buitenveldert in de hoofdrol

19 september 2006

Alternatieve troonrede met koningin Laura van Galgenveld tot Buitenveldert in de hoofdrol

Dinsdagmiddag 19 september om 14.00 uur was het eindelijk zover en kon koningin Laura van Galgenveld tot Buitenveldert op haar rode zetel in het Valkhofpark plaats nemen om de alternatieve troonrede voor te lezen.

De 'Koningin' leest de eerste zinnen voor

De koningin vertelde dat ze heimelijk een beetje verliefd was op onze Jan. En dat ze zich er nu al op verheugde om Jan na de Tweede Kamerverkiezingen wekelijks te mogen spreken. Want je weet maar nooit toch? Dit overigens niet alleen omdat hij onlangs tot meest charismatisch politiek leider is verkozen. Ja, als koningin Laura van G tot B mocht stemmen dan wist ze het wel. Ze heeft erg veel sympathie voor de ideeën van deze tomatenclub en dat stak ze deze middag in het Valkhof niet onder stoelen of tronen. Het was een leuke bedoeling daar in het koninklijke park. Door het slechte weer was de opkomst helaas wat magertjes maar dat mocht de pret zeker niet drukken. De aanwezigen snoepten gretig van de “bittere koekjes” en koninklijke pepermuntjes, al nippend aan een rood drankje. Na afloop speelde de hofdame van de koningin nog een stukje muziek voor hare majesteit. Hierna ging koningin Laura van G tot B weer terug naar haar buitenverblijf ergens in de stad.

Natuurlijk was er applaus voor de plannen van Koningin Laura

U bent hier