h

Nijmegenaren tegen komst Balkenende III

2 juli 2006

Nijmegenaren tegen komst Balkenende III

Tijdens de picknick die de SP in Nijmegen hield om de val van het kabinet te vieren, werd voorbijgangers gevraagd of zij voor of tegen de komst van een derde kabinet Balkenende waren. Van de 81 deelnemers waren er 73 tegen de komst van Balkenende III.

"StemmeterSP-afdelingsvoorzitter Marloes Piepers: "De picknick in Park '44 (Plein 1944) was zeer geslaagd, mede door het mooie weer. We konden het aangename met het nuttige combineren door mensen te tracteren op lolly's, want met de val van het kabinet is eindelijk het lang beloofde zoet gekomen. Aan de lolly's hebben we een briefje geniet: 'Een beter Nederland komt eraan en dat is een traktatie waard'. Uit de reacties op straat en uit de peiling die we gehouden hebben blijkt dat veel mensen niet zitten te wachten op een kabinet Balkenende III waar nu op wordt aangestuurd. Tot de verkiezingen in november mag dat nieuwe kabinet, wat de SP betreft, geen controversiële beslissingen nemen."

"Wijn,

SP betreurt komst Balkenende III

U bent hier