h

SP Nijmegen op het NSF

21 mei 2006

SP Nijmegen op het NSF

De SP afdeling Nijmegen was aanwezig op het Nederlands Sociaal Forum (NSF). SP-leden ondersteunden de organisatie, namen deel aan debatten en bezochten de debatten en optredens tijdens het NSF-weekend.

"Spandoek
Wisselvallig weer in Nijmegen tijdens het NSF.

SP-afdelingsvoorzitter Marloes Piepers: "Een groot aantal Nijmeegse SP-leden hebben ondanks het wisselvallige weer het NSF bezocht. Een groep van 10 vrijwilligers heeft de organisatie met allerlei taken ondersteund. Vooral bij het opbouwen van de informatiemarkt, het afsluiten en beveiligen van het terrein en wegwijs maken van bezoekers hebben we een handje geholpen. Heel wat SP-ers hebben daarnaast ook de debatten, workshops en optredens bezocht."

"Optreden
Naast debat waren er ook diverse optredens, zoals van Zuco 103

Naast het ondersteunen van de organisatie was er ook in het debat een bijdrage van de Nijmeegse SP-afdeling. SP-fractievoorzitter Hans van Hooft jr. nam deel aan het debat van de linkse politieke jongerenorganisaties over linkse samenwerking. Hij deed dit samen met GroenLinks-raadslid Wouter van Eck , PvdA-wethouder Paul Depla en de voorzitters van de jongerenorganisaties van SP en Groenlinks.

"Hans
v.l.n.r. Hans van Hooft jr., Wouter van Eck, Paul Depla en ROOD-voorzitter Renske Leijten.

Zie ook het verslag op de landelijke SP-website.

U bent hier