h

Studentenenquête gestart door ROOD

27 januari 2006

Studentenenquête gestart door ROOD

ROOD, jongeren in de SP, is in Nijmegen gestart met de grote studentenenquête. In deze enquête worden de studenten van universiteit en HBO enkele vragen voorgelegd over welke zaken volgens hen aangepakt moeten worden. ROOD wil weten in hoeverre de ideeën van de studenten overeenkomen met die van de SP.

De deelnemers worden enkele korte vragen voorgelegd over het wonen in Nijmegen en het fietsbeleid. Ook wordt de studenten gevraagd om van 10 punten er 3 te kiezen die zij belangrijk vinden. ROOD wil de mening van de studenten weten, omdat studenten een belangrijke stempel op de stad drukken. Zonder studenten zou de stad een stuk saaier zijn, bijvoorbeeld omdat er minder cafés zouden zijn. Studenten hebben ook invloed op de werkgelegenheid, zoals het Radboudziekenhuis en andere bedrijven die hoogopgeleiden in dienst hebben.

De resultaten zullen voor de verkiezingen bekend gemaakt worden. De jongeren van ROOD zijn deze en volgende week te vinden bij de universiteit en HBO. Daarnaast zal de enquête bij alle studentencomplexen verspreid worden. ROOD heeft bij bijna alle complexen ook een inleveradres.

Vul de grote ROOD studentenenquête in

U bent hier