h

SP nodigt VSP uit voor potje jeu-de-boules

31 januari 2006

SP nodigt VSP uit voor potje jeu-de-boules

In de Gelderlander van 25 januari deed VSP-lijsttrekker Hulskorte een aantal uitspraken, onder andere over de SP. De SP zou volgens hem alleen voor de kinderen en de jongeren kiezen door speeltuintjes aan te leggen. De SP wil graag laten zien dat ze ook achter de aanleg van jeu-de-boulesbanen staat en nodigt de VSP uit voor een spelletje via onderstaande brief.

Nijmegen, 31 januari 2006

Betreft: uitnodiging voor een spelletje jeu-de-boules

Beste mijnheer Hulskorte,

Namens de SP Nijmegen wil ik u van harte uitnodigen voor een spelletje jeu-de-boules. Aanleiding voor deze uitnodiging is uw uitspraak in De Gelderlander van woensdag 25 januari.

U stelt dat de SP alleen voor speeltuintjes kiest en niet voor jeu-de-boules banen. Inderdaad heeft SP wethouder wijkzaken Hans van Hooft zich hard gemaakt voor meer speeltuintjes. In totaal zijn er nu 65 van opgeknapt of nieuw aangelegd zodat elk kind voor het eerst een speeltuin in de buurt heeft.

Maar er zijn in de afgelopen jaren ook verschillende jeu-de-boulesbanen bijgekomen en opgeknapt. Zoals de banen bij het Wijkcentrum de Klokkentoren en in Hatert. Ook in Lindenholt, en wel in Hillekensacker en Leuvensbroek/ Wedesteinbroek zijn er banen gekomen.

Om te laten zien dat de SP jeu-de-boules banen belangrijk vindt, net als uw partij, willen we graag met u en een paar andere kandidaten van de Seniorenpartij VSP een spelletje jeu-de-boules spelen. We hopen een reactie op deze uitnodiging te mogen ontvangen. We zullen vervolgens een afspraak maken, rekeninghoudend met de weersvoorspellingen. Lijstrekker Hans van Hooft zal in ieder geval graag mee willen doen met het jeu-de-boulesspel, en ik zal er ook bij zijn.

Met hartelijke groeten,
Marloes Piepers,
Kandidaat-raadslid en afdelingsvoorzitter SP Nijmegen

zie ook: VSP claimt SP-successen

U bent hier