h

Nijmeegse huisartsen trekken aan de noodrem

11 november 2005

Nijmeegse huisartsen trekken aan de noodrem

De SP afdeling Nijmegen is bezig alle huisartsen in Nijmegen te benaderen met een actiepakket om mee te doen aan de Noodremactie van de SP. De reacties zijn tot nu toe erg positief.

Marloes Piepers SP-afdelingsvoorzitter Marloes Piepers: “Ik ben bij een aantal artsen langsgeweest om het actiepakket te overhandigen. Veel geven aan graag mee te willen doen. Soms komt de arts zelfs persoonlijk het actiemateriaal in ontvangst nemen. Dit is echt een teken aan de wand, dat veel mensen het nieuwe zorgstelsel niet zien zitten.”

Het actiepakket bestaat uit een aantal actiekaarten, een poster en een Tribune met een artikel over de noodremactie, zodat patiënten meer over de actie kunnen lezen. Daarnaast zit er een begeleidende brief bij voor de huisartsen met contactinformatie om meer kaarten aan te vragen.

U bent hier