h

Ledenvergadering begint met 2 minuten stilte

16 november 2005

Ledenvergadering begint met 2 minuten stilte

Naar aanleiding van de Schipholbrand roepen diverse organisaties, waaronder de SP, hun leden en sympathisanten op om stil te staan bij de slachtoffers van de brand. In Nijmegen is op donderdag 17 november a.s. vanaf 19.45 uur een wake met 2 minuten stilte, bij de Schommel bij het stadhuis.

"De slachtoffers van deze brand mogen niet worden vergeten." Aldus SP-voorzitter Marloes Piepers. "De SP staat dan ook achter dit initiatief. Op 17 november hebben we echter ook onze ledenvergadering om de kandidatenlijst vast te stellen. SP-fractievoorzitter Hans van Hooft jr. zal de SP bij de wake in Nijmegen vertegenwoordigen. De ledenvergadering zullen we beginnen met 2 minuten stilte om de slachtoffers te herdenken."

U bent hier